Presentació del projecte de rehabilitació del Mas de Burot el 7 de novembre

Tret de sortida al projecte de rehabilitació i projecció turística del Mas de Burot
7 de Novembre de 2017

Presentació del projecte de rehabilitació del Mas de Burot el 7 de novembre

Projecte de rehabilitació de Mas de Burot

L’Ajuntament d’Horta de Sant Joan convoca els mitjans de comunicació el proper dimarts, 7 de novembre, a la presentació del projecte ‘L’arquitectura tradicional com actiu turístic, rehabilitació del Mas de Burot’.

L’acte es desenvoluparà amb el següent format:

A les 10 hores. Visita a les obres de rehabilitació del mas, situat en un bell paratge del Massís dels Ports. Es podran prendre imatges i diversos responsables del projecte -entre ells l’alcalde, Joaquim Ferràs-, atendran a peu dret els mitjans de comunicació. El punt de trobada és a les 09.30 h a la benzinera de la carretera T-333 (punt quilomètric núm. 16), a l’altura d’Horta de Sant Joan. Tot seguit ens traslladarem al mas en vehicles privats pel camí dels Ports.

A les 12.30 hores. Roda de premsa a Tortosa d’exposició del projecte a la seu del Col·legi d’Aparelladors de les Terres de l’Ebre (Ronda Docs, 6).

Intervindran: Joaquim Ferràs (alcalde d’Horta de Sant Joan), Josep Maria Forcadell (Tècnic del Parc Natural dels Ports), Òscar Benet (Arquitecte del projecte), Tere Arnal (Col·legi d’Aparelladors-CAATEETE), i Vicent Lleonart (descendent dels propietaris del mas). Durant l’acte es donarà a conèixer la pàgina web i un vídeo presentació del projecte.

Comments are closed.