Presentació del projecte Mas de Burot i del cicle de jornades de formació previstes al Col·legi d’Aparelladors de les TTEE

Primer vídeo Time Lapse dels treballs de rehabilitació del Mas de Burot, novembre 2017
27 de novembre de 2017
Mas de Burot organitza un cicle de jornades sobre bioconstrucció i arquitectura rural als Ports
19 de desembre de 2017

Presentació del projecte Mas de Burot i del cicle de jornades de formació previstes al Col·legi d’Aparelladors de les TTEE

Dimarts, 28 de novembre.-L’Ajuntament d’Horta de Sant Joan i la resta de promotors de la proposta de rehabilitació del Mas de Burot ‘Arquitectura i Vida als Ports’, et convida el dimecres, 29 de novembre a l’acte de presentació conjunta del projecte de restauració del mas i del cicle de jornades de formació previstes, que s’organitzaran entre els mesos de gener i març de 2018.

L’acte de presentació es desenvoluparà a la seu del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de les Terres de l’Ebre (CAATEETE), a partir de les 18.30 hores. La seu està situada al carrer Ronda dels Docs, núm.6, de Tortosa.

Intervindran l’alcalde d’Horta de Sant Joan, Joaquim Ferràs; l’arquitecte del projecte de rehabilitació, Òscar Benet; el tècnic del Parc Natural dels Ports, Josep Maria Forcadell; la presidenta del Col·legi d’Aparelladors de les Terres de l’Ebre, Tere Arnal; i el coordinador del projecte de Mas de Burot, Daniel Esteve. A banda, està prevista l’assistència de les empreses col·laboradores en la rehabilitació i els ponents de les jornades formatives.

En primer lloc, es donaran a conèixer tots els detalls de l’innovador projecte ‘Mas de Burot. Arquitectura i Vida dels Ports’, que suma a una rehabilitació respectuosa la seva futura projecció com un nou actiu turístic del Massís dels Ports. Tota la informació es pot consultar al web: www.masdeburot.cat.

A continuació, s’anunciarà el Cicle de Jornades de Formació ‘El Mas de Burot, exemple de bones pràctiques. Guia per intervenir en l’arquitectura rural del Parc Natural dels Ports’. El cicle es dividirà en tres sessions teòriques, a desenvolupar a la seu del Col·legi d’Aparelladors, i dues visites de camp a la mateixa obra, amb la presència de les empreses col·laboradores. La primera sessió està prevista el 17 de gener i l’última el 14 de març. S’informarà de la quota d’inscripció, i de les acreditacions i diplomes que expedirà el CAATEETE.

Comments are closed.